Meny

Meny
Opplysningen
opplysningen 1881 ring 1881

Ring 1881

Norges originale og mest brukte opplysningstjeneste! Opplysningen 1881 er Norges fremste formidler av person- og bedriftsinformasjon. I mer enn 130 år har vi levert opplysninger om telefonnummer, navn og adresser.

 • Send sms

  Sett over

  Kom raskere og enklere i kontakt med den du søker. I stedet for å legge på og ringe selv, setter vi deg rett over dit du skal.

 • Ring

  Svar på SMS

  Vi sender deg oppføringen som SMS slik at du slipper du å notere nummeret – og så har du det tilgjengelig ved senere behov.

 • Ring

  Sett over + Svar på SMS

  Kombinasjonen av «Sett over» og «SMS» gjør det både effektivt og enkelt for deg; og i tillegg veldig trafikksikker når du ringer oss fra bilen med handsfree.

 • Ring

  Veibeskrivelse

  Ring oss og be om veibeskrivelse. Vi hjelper deg med å finne frem og gir deg informasjon om gode rutevalg, omtrentlig reisetid og oppdatert trafikkinformasjon for den aktuelle trekningen. Vi kan også gi deg informasjon om vei og føreforhold.

 • Ring

  Åpningstider

  Lurer du på om butikken er åpen eller om du rekker apoteket før det stenger? Ring oss så finner vi åpningstiden til deg.

 • Ring

  Nærhetssøk

  Ved hjelp av vår database kan vi gjøre søk i nærheten av der du er og sende deg både kart og informasjon via SMS eller e-post.

 • Ring

  Utenlandsopplysningen 1882

  Trenger du et telefonnummer til utlandet? Ring 1882
  Vi på Opplysningen 1882 kan hjelpe deg å finne et telefonnummer, navn, adresse eller faksnummer i utlandet. Vi kan også hjelpe deg med informasjon om retningsnummer, tidsforskjeller og nummer til skip over satellitt.

  Vi dekker hele verden
  Opplysningen 1882 har direkte tilgang til de fleste lands opplysningstjenester. Ringer du 1882 vil en av våre kundebehandlere benytte seg av vårt avanserte kontaktnett og hjelpe deg med å finne oppføringen du lurer på. Har vi ikke direkte tilgang til det aktuelle landets nummerdatabase, ringer en av våre språkkyndige kundeveiledere det aktuelle landets opplysningstjeneste og søker etter informasjonen for deg.

Ring 1881 
Vi på Opplysningen 1881 kan hjelpe deg å finne telefonnummer, adresse, navn, faksnummer eller e-postadresse. Når du skal handle eller finne tjenesteleverandører kan vi med hjelp av vår omfattende bransjeoversikt hjelpe deg med å finne relevante oppføringer i det området du ønsker. 

Vi har alltid kundeveiledere på jobb, året rundt hele døgnet.

Ring 1881 fra utlandet Opplysningen 1881
Ring 1881 fra utlandet

Dersom du ikke kommer gjennom til +47 1881 når du er i utlandet, send SMS til 1881 med kodeord RINGMEG, så ringer vi deg opp i løpet av kort tid.